3 Април 2013
782592
Пилешки филенца с гъби на фурна
Панирани пилешки филенца
Шпиковани пилешки филенца с боровинки и бяло вино
Пилешки филета в марината
Пилешки филета ролца
Пилешки филенца с прасно мляко
Пилешки филенца с пармезан и сос барбекю
Пилешки филета с кашкавал и гъби
Пилешки гърди със сметана
Пилешки филета в марината
за маринатата:
1 кофичка кисело мляко
1 с.л. кетчуп
чесън на прах
червен пипер
черен пипер
кимион
сол
Пилешките филета се начукват така, че да се получат не много дебели пържолки. Приготвя се марината като се смесят киселото мляко, кетчупа и подправките на вкус. Пилешкото месо трябва да престои в нея поне час, а най-добре няколко часа. Пържолите се пекат на скара или във фурната и се гарнират по желание.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари