3 Април 2013
782632
Пилешки филенца с гъби на фурна
Панирани пилешки филенца
Шпиковани пилешки филенца с боровинки и бяло вино
Пилешки филета в марината
Пилешки филета ролца
Пилешки филенца с прасно мляко
Пилешки филенца с пармезан и сос барбекю
Пилешки филета с кашкавал и гъби
Пилешки гърди със сметана
Панирани пилешки филенца
2 пилешки филета
1 топено сирене натурално
80 гр. пастет от черни маслини
1 яйце за паниране
галета за поръсване
4/5 картофа за гарнитура
олио за пържене
Филетата разрязваме от едната страна по дължина, за да стане като джоб и леко ги посоляваме. Намазваме ги с топеното сирене, като се стараем максимално да го надробим. Слагаме по същия начин и маслиновия пастет. Затваряме филетата, панираме ги в яйцето и ги запечатваме с галетата. Пържим в добре нагрято олио за около 10/15 минути или до готовност. Картофите за гарнитурата нарязваме на филийки, като можем и тях да панираме леко, а след това ги пържим в олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари