25 Февруари 2012
302725
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Пиле на морска сол
1 бр. пиле
1 пак. морска сол
20 гр. краве масло
Начин на приготвяне:
Изсипете цялото количество морска сол в средно голяма тава. Върху нея поставете измитото и подсушено пиле (не го разфасовайте на порции). Намажете пилето с масло и поставете тавата в предварително загрята до 180-200 С фурна. През 10- 15 мин. мажете пилето с масло. По Ваша преценка извадете пилето от фурната когато е готово (месото се овкусява от солта).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари