13 Февруари 2013
311156
Пиле на фурна с бял ориз
Пиле с къри и ориз на фурна
Пиле в плик на фурна
Пиле на фурна с бира
Пиле на фурна с млечен сос
Пиле на фурна в марината
Пиле на фурна с чесън и джинджифил
Пиле на фурна с картофи
Пиле на фурна с чесън и джинджифил
пилешко месо - 1 цяло пиле
чесън - 4 скилидки счукан
джинджифил - 1 ч.л смлян
къри - 1 ч.л.
зехтин - 4 с.л., може и олио
сол
черен пипер - смлян на вкус
соев сос - 1 с.л.
Пилето се почиства, измива и подсушава. От всички останали продукти се приготвя марината.
Пилето се маже обилно с нея вътре и вън. Оставя се в хладилник да се овкуси за 1/2 час, като се полива с маринатата периодично.
Пече се в предварително загряна умерена фурна, като в тавата се долива топла вода. От време на време се полива отново с отделилия се сос.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари