Пиле на фурна рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле на фурна с чесън и джинджифил
311156

Пиле на фурна с чесън и джинджифил

пилешко месо - 1 цяло пиле
чесън - 4 скилидки счукан
джинджифил - 1 ч.л смлян
къри - 1 ч.л.
зехтин - 4 с.л., може и олио
сол
черен пипер - смлян на вкус
соев сос - 1 с.л.

Пилето се почиства, измива и подсушава. От всички останали продукти се приготвя марината.

Пилето се маже обилно с нея вътре и вън. Оставя се в хладилник да се овкуси за 1/2 час, като се полива с маринатата периодично.

Пече се в предварително загряна умерена фурна, като в тавата се долива топла вода. От време на време се полива отново с отделилия се сос.



 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft