13 Февруари 2013
311380
Пиле на фурна с бял ориз
Пиле с къри и ориз на фурна
Пиле в плик на фурна
Пиле на фурна с бира
Пиле на фурна с млечен сос
Пиле на фурна в марината
Пиле на фурна с чесън и джинджифил
Пиле на фурна с картофи
Пиле на фурна с бял ориз
1 пиле
1 ч.ч. ориз
1 глава лук
3-4 с.л. олио
черен пипер
сол
Месото се нарязва на порции и измива, лука се нарязва на ситно. Нарязаното пиле се посолява и се слага да се свари заедно с лука, олиото и черния пипер. Ориза се накисва да престои 30-40 мин във вода. След като пилето е готово прецедения ориз се изсипва в тавата, добавя се бульона, в който е вряло пилето и малко сол. Когато ориза е омекнал, върху него се наслагват парчетата месо и се запича още малко във фурната.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари