25 Февруари 2012
302717
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Пиле с топено сирене
1 пиле
1 топено сирене от това под формата на салам
плик за печене
Начин на приготвяне:
Пилето се измива добре, след което на бутчетата се правят две дупки така че да може да се отлепи кожата.
Предварително нарязаното топено сирене на колелца се пъхва под кожата, така че да покрие цялото пиле. Подправки на вкус. Пече се до зачервяване
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари