Понеделник Постен ориз със спанак на фурна
Понеделник Свински ребра с мед
Вторник Лесни картофени кюфтета
Вторник Бързи шницели рецепта
Сряда Яйца по панагюрски рецепта
Сряда Пилешки шишчета в марината
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
Четвъртък Бяла риба със зеленчуци
Петък Мусака с тиквички
Петък Вкусни панирани телешки шницели
Понеделник Свински ребра с мед
500 г свински ребра
2 портокала
2 с. л. мед
3-4 скилидки чесън
сол
1/2 чаена лъжичка джинджифил
черен пипер
олио
Свинските ребра се измиват.
В подходящ съд се изцеждат портокалите.
Медът се разбива добре с портокаловия сок.
Скилидките чесън се стриват и се добавят към сместа.
Ребрата се мариноват за около 2 часа.
Намазват се с подправките.
След това свинските ребра с мед и портокали се пекат на загрята фурна.
Сервират се с резани портокал.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари