Пресни картофки вкусни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пресни картофки със сирене
306689

Пресни картофки със сирене

1 кг пресни картофи
125 мл олио
500 мл зеленчуков бульон
150 г краве сирене
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Картофите се остъргват и се измиват.
• Слагат се в кипящ бульон.
• Варят се 10 минути.
• Отцеждат се.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината.
• Пържат се 1/3 от картофите, докато хванат коричка.
• Изваждат се с решетъчна лъжица и се поставят в купа с капак.
• Поръсват се с част от настърганото сирене и счукан черен пипер.
• Захлупват се с капак.
• По същия начин се изпържват и се наръсват останалите картофи.
• След изпържването, за аромат, картофите може да се полеят с разтопено краве масло.
• Поднасят се със зелена салата, смесена с пресен лук и магданоз. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft