Пикантни пресни картофи на фурна:
Пресни картофки на фурна
Пресни картофки с чеснов сос
Лесни пресни картофки с чесън
Задушени пресни картофки с масло
Пресни картофки с гъби в хартия на фурна
Пресни друсани картофи
Пресни картофки със сирене
Пресни картофки с розмарин
Пресни картофки със сирене
1 кг пресни картофи
125 мл олио
500 мл зеленчуков бульон
150 г краве сирене
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Картофите се остъргват и се измиват.
• Слагат се в кипящ бульон.
• Варят се 10 минути.
• Отцеждат се.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината.
• Пържат се 1/3 от картофите, докато хванат коричка.
• Изваждат се с решетъчна лъжица и се поставят в купа с капак.
• Поръсват се с част от настърганото сирене и счукан черен пипер.
• Захлупват се с капак.
• По същия начин се изпържват и се наръсват останалите картофи.
• След изпържването, за аромат, картофите може да се полеят с разтопено краве масло.
• Поднасят се със зелена салата, смесена с пресен лук и магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари