Пикантни пресни картофи на фурна:
Пресни картофки на фурна
Пресни картофки с чеснов сос
Лесни пресни картофки с чесън
Задушени пресни картофки с масло
Пресни картофки с гъби в хартия на фурна
Пресни друсани картофи
Пресни картофки със сирене
Пресни картофки с розмарин
Пресни друсани картофи
600 г пресни картофи
50 мл олио
1 с. л. краве масло
ситно нарязан копър
зелен лук
морска сол
Картофите се измиват с четка и се подсушават с кухненско руло.
• В тенджера (тиган) с тефлоново покритие се загрява олиото.
• Прибавят се картофите и се похлупват плътно с капак.
• Запържват се на среден огън (при мен 2 степен), като се раздрусват често, за да могат картофите да се зачервят от всички страни.
• След 20 минути се проверяват, дали са омекнали.
• Ако са готови се прибавя на вкус ситно нарязан копър, пресован чесън и морска сол и 1 с. л. краве масло.
• Похлупва се и се раздрусва няколко пъти в продължение на 2-3 минути на слаб огън.
• Друсаните картофи се сервират се веднага.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари