Пресни картофки вкусни рецепти

вход през zajenata.bg
306662

Пресни друсани картофи

600 г пресни картофи
50 мл олио
1 с. л. краве масло
ситно нарязан копър
зелен лук
морска сол

 Картофите се измиват с четка и се подсушават с кухненско руло.
• В тенджера (тиган) с тефлоново покритие се загрява олиото.
• Прибавят се картофите и се похлупват плътно с капак.
• Запържват се на среден огън (при мен 2 степен), като се раздрусват често, за да могат картофите да се зачервят от всички страни.
• След 20 минути се проверяват, дали са омекнали.
• Ако са готови се прибавя на вкус ситно нарязан копър, пресован чесън и морска сол и 1 с. л. краве масло.
• Похлупва се и се раздрусва няколко пъти в продължение на 2-3 минути на слаб огън.
Друсаните картофи се сервират се веднага. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft