22 Март 2012
154301
Пролетна спаначена салата
Пролетна салата-Лесно, евтино и вкусно
Пролетна салата с репички
Пролетна салата със спанак
Овчарска салата
Италианска салата с домати и сирене
Салата Капрезе с домати, моцарела и босилек
Салата от задушени зеленчуци
Свежа салата от моркови и царевица
Цезар с доматчета
Салата Цезар с аншоа
Пролетна салата със заквасена сметана
Салата с царевица, домати авокадо и дресинг
Пролетна спаначена салата
1 кг спанак
2 бр. яйца
100 г сирене
3 стръка пресен чесън
1 с.л. олио
сок от 1/2 лимон
1/2 връзка копър
50 г маслини
сол
черен пипер
Спанакът се почиства, измива се и се бланшира в кипяща вода за 2-3 минути. Изцежда се от водата и се нарязва на едро. Разпределя се в индивидуални чинии за сервиране. Сиренето се нарязва на малки кубчета и се обърква с нарязаните на ситно чесън и копър. Кубчетата се поставят в чиниите около спанака. Всяка порция се поръсва със ситно настърганите твърдо сварени яйца и се овкусява с разбърканите олио, лимонов сок, сол и черен пипер. Отгоре се украсява с маслини и клонки от копър.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари