Свежи пролетни салати

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пролетна спаначена салата
154288

Пролетна спаначена салата

1 кг спанак
2 бр. яйца
100 г сирене
3 стръка пресен чесън
1 с.л. олио
сок от 1/2 лимон
1/2 връзка копър
50 г маслини
сол
черен пипер

Спанакът се почиства, измива се и се бланшира в кипяща вода за 2-3 минути. Изцежда се от водата и се нарязва на едро. Разпределя се в индивидуални чинии за сервиране. Сиренето се нарязва на малки кубчета и се обърква с нарязаните на ситно чесън и копър. Кубчетата се поставят в чиниите около спанака. Всяка порция се поръсва със ситно настърганите твърдо сварени яйца и се овкусява с разбърканите олио, лимонов сок, сол и черен пипер. Отгоре се украсява с маслини и клонки от копър.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft