27 Януари 2012
664702
Пълнени яйца с риба тон
Супа от гъби с целина
Домашни бисквити
Охлювчета от бутер тесто с шунка
Червен чеснов пастет
Пълнени тиквички с тиквички с ориз и кайма
Зеленчуково смути с домати и краставица
Шишче от скариди с мед и лимон
Салата с марули рукола и чери домати
Домашни бонбони с течен шоколад
Пълнени тиквички с тиквички с ориз и кайма
Необходими продукти:
6 тиквички
1 морков
2 зелени чушки
1 глава лук
2 с.л. доматено пюре
250 гр. кайма
1/2 ч.ч. ориз
олио
сол
чубрица
червен пипер
Начин на приготвяне
Тиквичките се обелват, разделят на две по дължина и варят за около 10 мин. След това се издълбават по средата и се запълват с плънката: запържва се лук, добавят се нарязаните морковите, каймата, ориза, чушките (на ситно), домати и подправки. Сипва се вода, колкото да покрие всичко и се оставя на умерен огън да къкри. Дърпа се от котлона, когато се изпари водата, а оризът е почти готов. Напълнените тиквички се запичат във фурната за 15-20 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари