Вкусни ястия с по-малко от 100 калории

вход през zajenata.bg
664653
Червен чеснов пастет

Червен чеснов пастет

Продукти:

300 г извара
200 г сирене Дунавия
2 с. л. майонеза
200 г заквасена сметана
4-5 скилидки чесън
щипка червен пипер
Приготвяне:

• Изварата, скилидките чесън и майонезата се поставят в купа и пасират.
• Прибавя се сиренето и отново се пасира до получаването на хомогенна смес.
• В готовата смес се прибавят сметаната и червеният пипер, разбърква се добре.
• Млечно чеснов пастет се поставя в хладилник за 20-30 минути да стегне.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft