27 Януари 2012
664653
Пълнени яйца с риба тон
Супа от гъби с целина
Домашни бисквити
Охлювчета от бутер тесто с шунка
Червен чеснов пастет
Пълнени тиквички с тиквички с ориз и кайма
Зеленчуково смути с домати и краставица
Шишче от скариди с мед и лимон
Салата с марули рукола и чери домати
Домашни бонбони с течен шоколад
Червен чеснов пастет
Продукти:
300 г извара
200 г сирене Дунавия
2 с. л. майонеза
200 г заквасена сметана
4-5 скилидки чесън
щипка червен пипер
Приготвяне:
• Изварата, скилидките чесън и майонезата се поставят в купа и пасират.
• Прибавя се сиренето и отново се пасира до получаването на хомогенна смес.
• В готовата смес се прибавят сметаната и червеният пипер, разбърква се добре.
• Млечно чеснов пастет се поставя в хладилник за 20-30 минути да стегне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари