Какво да сготвя набързо в събота и неделя

вход през zajenata.bg
424025

Пълнени яйца с пилешко

5 яйца, 300 г пилешко месо, 50 г краве масло, 1 лимон, 3 мариновани червени пиперки, 2 стерилизирани краставички, 5 маслинки, 1/4 връзка магданоз, черен пипер и сол на вкус.

 Пилешкото месо се почиства от костите, нарязва се на дребни кубчета и се смесва с краставичките, също нарязани на кубчета. Твърдо сварените яйца се обелват от черупките и се разрязват на половинки. Жълтъците се изваждат, претриват се през цедка и се разбиват с маслото, след което се размесват с млякото и краставичките. Сместа се подправя със сока от лимона, сол и черен пипер. Белтъците се напълват с приготвения пълнеж, като му се придава конусовидна форма, и се украсяват с ивички от маринованите пиперки, маслини и листа от магданоза.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft