Какво да сготвя набързо в събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнени чушки със сирене
424043

Пълнени чушки със сирене

4 червени чушки
200 г сирене
1 яйце
50 г сметана
черен пипер
сол
4 супени лъжици зехтин
1 франзела (200 г)


1. Загрявате грила на фурната. Измивате чушките, слагате ги в тава, застлана с фолио. Печете ги във фурната, като ги обръщате от всички страни. Изваждате ги от фурната и ги слагате в пластмасов плик или малка тенджера да се задушават 10 мин. След това ги разрязвате донякъде на половинки и отстранявате семената и жилките.
2. Загрявате предварително фурната до 180С. Размачквате сиренето с вилица. Прибавяте към него яйцето и сметаната. Поръсвате с черен пипер и разбърквате добре. Намазвате тавата за печене със зехтин.
3. Пълните чушките с приготвената плънка, съединявате разрязаните чушки и ги подреждате във формата за печене една до друга. Поръсвате със сол, черен пипер и поливате със зехтин. Печете във фурната около 40 мин. Нарязвате франзелата и запичате филийките в тостера до златист цвят. Поднасяте ги с чушките.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft