19 Май 2012
424043
Пилешки гърди с швейцарско сирене
Сирене на фурна
Гювече с чушки и сирене
Суфле от риба с картофи
Тимбали със зеленчуци и извара
Пълнени чушки със сирене
Яйца с шунка
Пълнени яйца с пилешко
Яйца със сирене Крема
Яйца с шунка
5 яйца, 250 г майонеза, 2 супени лъжици кисело мляко, 50 г шунка, черен пипер и сол на вкус; за украса - магданоз или зелена салата.
Яйцата се варят най-малко 15 минути, обелват се и се разрязват по дължината на половинки. Изваждат се внимателно жълтъците, настъргват се на ренде или се стриват с вилица и се подправят на вкус с черен пипер и сол. Със сместа, без да се притиска много, се напълват половинките от белтъците. Подреждат се в плато и се заливат с майонезата, размесена с киселото мляко и доовкусена с горчица и черен пипер. Върху всяко яйце се поставя по 1/5 от шунката, нарязана на тънки ивички или дребни кубчета, а наоколо за украса се слагат листа от магданоз или зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари