19 Май 2012
424018
Пилешки гърди с швейцарско сирене
Сирене на фурна
Гювече с чушки и сирене
Суфле от риба с картофи
Тимбали със зеленчуци и извара
Пълнени чушки със сирене
Яйца с шунка
Пълнени яйца с пилешко
Яйца със сирене Крема
Суфле от риба с картофи
1 кг картофи
200 г кашкавал
100 мл сметана
2 яйца
пипер, сол, индийско орехче
500 г рибно филе
2 супени лъжици сок от лимон
500 г моркови
250 г праз лук
джоджен
мазнина
Сварете картофите необелени в малко вода. Излейте водата и ги охладете със студена вода, обелете ги и намачкайте като за пюре. Прибавете и разбъркайте настъргания кашкавал, сметаната и яйцата, подправете с пипер и сол. Почистете морковите и ги нарежете на тънки колелца. Нарежете ситно лука и джоджена. Намажете огнеупорен съд с мазнина, поставете пласт от пюрето, риба и зеленчуци, отново пласт пюре и така, докато свършат продуктите. Последният горен пласт трябва да бъде пюре. Изпечете суфлето при 200 градуса около 45 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари