Какво да сготвя набързо в събота и неделя

вход през zajenata.bg
424018

Суфле от риба с картофи

1 кг картофи
200 г кашкавал
100 мл сметана
2 яйца
пипер, сол, индийско орехче
500 г рибно филе
2 супени лъжици сок от лимон
500 г моркови
250 г праз лук
джоджен
мазнина

Сварете картофите необелени в малко вода. Излейте водата и ги охладете със студена вода, обелете ги и намачкайте като за пюре. Прибавете и разбъркайте настъргания кашкавал, сметаната и яйцата, подправете с пипер и сол. Почистете морковите и ги нарежете на тънки колелца. Нарежете ситно лука и джоджена. Намажете огнеупорен съд с мазнина, поставете пласт от пюрето, риба и зеленчуци, отново пласт пюре и така, докато свършат продуктите. Последният горен пласт трябва да бъде пюре. Изпечете суфлето при 200 градуса около 45 минути.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft