27 Януари 2012
664672
Пълнени яйца с риба тон
Супа от гъби с целина
Домашни бисквити
Охлювчета от бутер тесто с шунка
Червен чеснов пастет
Пълнени тиквички с тиквички с ориз и кайма
Зеленчуково смути с домати и краставица
Шишче от скариди с мед и лимон
Салата с марули рукола и чери домати
Домашни бонбони с течен шоколад
Пълнени яйца с риба тон
Необходими продукти
4 бр. яйца
100 г консерва риба тон в олио
1 ч.л. (5 мл) лимонов сок
1 с.л. майонеза
1 с.л. (10 г) сметана
4 бр. маслини
черен пипер
Начин на приготвяне
Твърдо сварените яйца се нарязват надлъжно на половинки. Жълтъците и рибата се пресоват, прибавят се лимоновия сок, майонезата, сметаната и се разбърква на гладък крем. Поръсва се черен пипер, белтъците се пълнят и се украсяват с нарязани на половинки маслини.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари