Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнозърнест хляб с коприва
469961
Пълнозърнест хляб с коприва

Пълнозърнест хляб с коприва

* 1/2 ч.ч. вода
* 2/3 ч.ч. прясно мляко
* 1 с.л. масло
* 1 с.л. захар
* 1 ч.л. сол
* 2 ч.ч. пълнозърнесто брашно
* 2 ч.л. суха активна мая
* сушена коприва
* маково семе, сусам

Сложете всички съставки в машината за хляб, като спазите поредността в инструкциите на машината. Първо мокрите съставки - водата, прясно мляко, маслото след това - брашното, захарта, солта и активната суха мая. Нагласете на програма за бял хляб със средно препечена коричка. Натиснете Старт. Когато машината подаде сигнал за добавяне на другите продукти сложете и тях - сушена коприва, маково семе, сусам.

* Рецептата е за 500 г хляб.
* Може да се приготви и без машина за хляб - омесва се тестото на ръка и се пече във фурна.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft