Какво е Уок тиган и как се използва

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пърженето се прави в последния момент
176010

Пърженето се прави в последния момент

Пърженето се прави непременно в последния момент и храната се сервира незабавно. В съда трябва да остава достатъчно място между парчетата месо, защото иначе те започват да се варят или задушават, вместо да хванат бързо коричка и да почервенеят. Заедно с това в уок трябва да има достатъчно продукти, които да неутрализират горещата мазнина - тя в никакъв случай не трябва да загори. Следователно внимавайте да не препълвате тигана с продукти. Ще се убедите, че освен полезна, китайската храна е икономична и откъм продукти.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft