29 Януари 2012
176251
Защо е такова дъното на уока
Уокът е универсален
Месото преди пърженето в уок
Преди започване на пърженето в уока
Пърженето се прави в последния момент
Съдът уок е много удобен и за дълбоко пържене,
Не гответе ориз в уока
Китайско зеле по пекински
Дроб по китайски
Съдът уок е много удобен и за дълбоко пържене,
Съдът уок е много удобен и за дълбоко пържене, защото широката му горна част осигуряване свободно изпаряване, а обемът му позволява приготвянето на цялата храна наведнъж, като отстранява проблема с поддържането на първата изпържена част топла. Дълбочината и формата на уок дават възможност за икономично дълбоко пържене в сравнително малко количество мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари