29 Януари 2012
176001
Защо е такова дъното на уока
Уокът е универсален
Месото преди пърженето в уок
Преди започване на пърженето в уока
Пърженето се прави в последния момент
Съдът уок е много удобен и за дълбоко пържене,
Не гответе ориз в уока
Китайско зеле по пекински
Дроб по китайски
Не гответе ориз в уока
Не гответе ориз в уока - ще залепне и тиганът се поврежда. Китайският ориз се вари във вода без сол и след като е готов, се прецежда и се сервира в отделни купички. Овкусява се от приготвената на уок храна, която всеки слага в купичката си.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари