11 Март 2013
52365
Салата от леща
Бобена салата
Хумус рецепта
Патладжани със сусам
Гъбена супа
Червена леща с кокосово мляко
Крем супа от тиквички
Баница с картофи
Салата от леща
2 ч.ч. обикновена леща
4 стръка пресен чесън
сол на вкус
за дресинга:
100 мл. зехтин
3 ч.л. дижонска горчица (за предпочитане Bornier)
½ ч.л. риган
½ ч.л. босилек (сушен)
сокът от ½ лимон
Лещата се сварява и отцежда. Пресният чесън се нарязва и смесва с лещата, докато е още топла. Изброените продукти за дресинга се пасират и прибавят към лещата. Добавя се сол на вкус. Салатата хубаво се разбърква, покрива се с капак, и се оставя малко да престой, за да може да поеме хубаво дресинга.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари