Свински мариновани гърди
Свински гърди с маритана от круши
Свински гърди с картофи
Свински гърди запечени
Свински гърди със зеле
Свински гърди със зеленчуци
Свински гърди с ориз
Свински пълнени гърди
Свински гърди със зеле
свинско месо - около 500 г гърди
зеле - 1 голяма кисела зелка
домати - 2 цели от консерва
олио - 200 мл
червен пипер - 2 с.л.
зелева чорба - 200 г
сол
черен пипер
чубрица
Овкусете свинските ребра със сол и черен пипер и ги нарежете. Накълцайте киселото зеле, изстискайте го от сока и го объркайте със сол, черен и червен пипер и чубрица на вкус. В дълбока тенджера се редят зеле и ребра до изчерпване на количествата.
Отгоре залейте с намачканите домати, мазнината и зелевата чорба и малко топла вода, колкото да се покрие зелето. Похлупете и сложете да се вари 3 часа на умерен котлон. Може да изсипете всичко в намазнена тава, да покриете с фолио и да изпечете свинските ребра със зеле.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари