Свински мариновани гърди
Свински гърди с маритана от круши
Свински гърди с картофи
Свински гърди запечени
Свински гърди със зеле
Свински гърди със зеленчуци
Свински гърди с ориз
Свински пълнени гърди
Свински пълнени гърди
свински гърди - 2 кг.
ориз - 150 гр.
лук - 1 глава
домати - 1 бр.
магданоз - 1/4 връзка
червен пипер - 10 гр.
черен пипер - 5 гр.
сол
С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче.
Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза. Гърдите се пълнят с тази плънка. Отворът се зашива с конец. Намазва се с олио, червен пипер и черен пипер. Посолява се. Покрива се с фолио.
Пече се около 2 часа. Реже се на филийки и се поднася с подходяща гарнитура.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари