4 Февруари 2013
1167178
Свински джолан с бира
Свински джолан с гъби
Свински джолан
Свински джолан в гювеч
Свински джолан със зеленчуци
Запечен свински джолан
Свински джолан с кисело зеле
Свински джолан на фурна
Свински джолан с кисело зеле
свинско месо - 1 кг от джолан
зеле - 1 кисела зелка
мазнина - 1/2 ч.ч.
червен пипер - 1 ч.л. пълна
сол
черен пипер
Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Овкусете с подправки и полейте с ½ чаша мазнина, запържена с червения пипер.
Налейте до половината на тенджерата равни части зелев сок и вода. Варете ястието на тих огън, докато остане почти само на мазнина. Може да се приготви по същата схема във фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари