4 Февруари 2013
1167859
Свински джолан с бира
Свински джолан с гъби
Свински джолан
Свински джолан в гювеч
Свински джолан със зеленчуци
Запечен свински джолан
Свински джолан с кисело зеле
Свински джолан на фурна
Свински джолан с бира
свинско месо - 4 бр. свински джолан
чесън - 1 скилидка
бира - 200 гр.
черен пипер
червен пипер
кимион
бахар - 5 - 6 зърна
соев сос - 2 ч.л.
горчица - 2 ч.л.
Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион.
Пече се на 200 градуса около два часа, като тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава коричка по желание, около 15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари