Свински джолан рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински джолан с кисело зеле
1167173

Свински джолан с кисело зеле

свинско месо - 1 кг от джолан

зеле - 1 кисела зелка
мазнина - 1/2 ч.ч.
червен пипер - 1 ч.л. пълна
сол
черен пипер

Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Овкусете с подправки и полейте с ½ чаша мазнина, запържена с червения пипер.

Налейте до половината на тенджерата равни части зелев сок и вода. Варете ястието на тих огън, докато остане почти само на мазнина. Може да се приготви по същата схема във фурна. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft