4 Февруари 2013
1167207
Свински джолан с бира
Свински джолан с гъби
Свински джолан
Свински джолан в гювеч
Свински джолан със зеленчуци
Запечен свински джолан
Свински джолан с кисело зеле
Свински джолан на фурна
Свински джолан в гювеч
свинско месо - 1 кг джолан
пилешки сърца - 250 г
гъби - 250 г
лук - 2 глави
картофи - 4 броя
домати - 4 броя
чушки - 2 броя зелени
патладжан - 1 брой
сол
кимион
черен пипер
чубрица
дафинов лист
бира - 150 грама или вода
зехтин - 50 грама
Нарежете всички зеленчуци на парчета. Джоланът сложете в малко мазнина да се запържи, добавете почистените пилешки сърца, долейте чаша червено вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките.
В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата. Долейте още 1 ч.ч. вино и объркайте с всички подправки на вкус. Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари