4 Февруари 2013
1167178
Свински джолан с бира
Свински джолан с гъби
Свински джолан
Свински джолан в гювеч
Свински джолан със зеленчуци
Запечен свински джолан
Свински джолан с кисело зеле
Свински джолан на фурна
Свински джолан
свинско месо - джолани 4 бр.
червен пипер
черен пипер
индийско орехче
чесън - на прах
сол
картофи - 1 кг.
моркови - 2 бр.
гъби - 300 гр.
броколи - 200 гр.
лук - 1 глава
чесън - 2 - 3 глави
индийско орехче - 1 ч.л.
бахар
Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.
Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.
Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари