14 Февруари 2013
426253
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
4-6 свински котлета
200 мл прясно мляко
смлян черен пипер
сол
червен пипер
брашно
Приготвяне:
• Пържолите се почистват, леко се начукват.
• Посоляват се и се подправят със смлян черен пипер.
• Потапят се в прясно мляко за няколко часа.
• Съхраняват се в хладилник покрити.
• Пържолите се отцеждат добре и се подсушават с кухненско руло.
• Панират се в брашното, смесено с червен пипер.
• Свинските пържоли с прясно мляко се пекат в намазан с мазнина тиган.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари