14 Февруари 2013
426246
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
500 г свинско филе или бут
сол на вкус
млян черен пипер
4 средно големи картофа
1 яйце
1/4 връзка копър
50 г заквасена сметана
150 г кашкавал
1-2 с. л. брашно
2-3 с. л. олио
Приготвяне:
• Месото се нарязва на порции като за пържоли и лекичко се начуква.
• Овкусява се със сол и черен пипер.
• Картофите се обелват и се настъргват на едро.
• Към тях се прибавят яйцето, нарязания на ситно копър, сметаната, брашно и накрая се овкусява със сол.
• Пържолите се овалват в приготвената смес и след това се пържат в силно загрята мазнина.
• Панираните пържоли се поднасят топли, с поръсен отгоре настърган кашкавал.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари