14 Февруари 2013
426246
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Вратни пържоли на тиган
4 броя свински пържоли от врат
4 глави кромид лук
сол
олио
смлян черен пипер
• Пържолите се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер от двете страни.
• Оставят се да престоят на хладно 30-60 минути.
• Пържат се в похлупен тиган на средно силен огън до зачервяване.
• Нареждат се върху предварително нарязания и посолен лук.
• Поливат се с горещо олио и се похлупват.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари