Свински пържоли на тиган рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински пържоли с горчица на тиган
426246

Свински пържоли с горчица на тиган

1 ч. л. олио
4 свински пържоли (котлет)
4 с. л. бяло вино
1 скилидка чесън
180 мл вода
1 кубче гъбен бульон
2 ч. л. царевично нишесте
1 с. л. вода

125 мл готварска сметана
1 с. л. дижонска горчица
1 с. л. пресен естрагон
смлян черен пипер

• В тиган се загрява олиото и се запържват свинските пържоли по 3 минути от всяка страна.
• Изваждат се в чиния и се оставят на топло.
• В тигана се прибавят виното и нарязаният на ситно чесън и се кипва.
• Прибавя се водата и се натрошава кубчето гъбен бульон.
• Кипва се за 2 минути.
• Смесват се 2 ч. л. нишесте със 1 с. л. вода и сметаната.
• Прибавя се към соса и се разбърква добре.
• Оставя се да къкри още 2 минути.
• Добавят се горчицата, естрагонът и се подправя със смлян черен пипер.
• Към соса се добавят изпържените котлети и се похлупват с капак.
• Пържолите се готвят се готвят 10-15 минути. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft