14 Февруари 2013
426246
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Свински джоб котлети на тиган
4 броя свински котлета без кост
60 г едро настъргано сирене тип Чедър
4 резена сурово-пушена шунка
1 с. л. ситно нарязан босилек
1 с. л. олио
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Шунката се наситнява и се смесва със сиренето.
• Подправя се с босилек и щипка черен пипер.
• Сместа се разбърква добре.
• Месото се измива и се подсушава с кухненско руло.
• Натрива се със сол и черен пипер.
• Във всеки котлет се прави дълбока цепка тип "джоб", като ножът се държи успоредно на работната повърхност.
• Приготвената плънката се разпределя по "джобчетата".
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Месото се изпържва по 10-12 минути от всяка страна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари