Свински гърди рецепти

вход през zajenata.bg
287840

Свински пълнени гърди

свински гърди - 2 кг.

ориз - 150 гр.
лук - 1 глава
домати - 1 бр.
магданоз - 1/4 връзка
червен пипер - 10 гр.
черен пипер - 5 гр.
сол

С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче.

Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза. Гърдите се пълнят с тази плънка. Отворът се зашива с конец. Намазва се с олио, червен пипер и черен пипер. Посолява се. Покрива се с фолио.

Пече се около 2 часа. Реже се на филийки и се поднася с подходяща гарнитура. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft