14 Февруари 2013
426263
Свински джоб котлети на тиган
Лесни пържоли пане на тиган
Свински пържоли с уиски на тиган
Свински пържоли с горчица на тиган
Свински пържоли пане на тиган
Свински котлети с прясно мляко на тиган
Пържоли с кашкавал
Вратни пържоли на тиган
Свински пържоли пане на тиган
300 г свински пържоли
4 картофа
1 яйце
чесън и копър
черен пипер
2–3 с. л. брашно
2–3 с. л. заквасена сметана
олио
кашкавал
Приготвяне:
• Пържолите се нарязват на порции, начукват се, поръсват се със сол и черен пипер.
• Приготвя се смес от рендосаните на едро картофи, яйцето, чесъна, копъра, брашното, сметаната и солта, в която ще се панират пържолите.
• Те се овалват първо в брашно, после в кашата за паниране.
• Пържат се в загрята мазнина до зачервяване.
• Пържолите при поднасяне се покриват с настърган кашкавал.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари