5 Януари 2012
1467344
Свински пържоли по унгарски
Пържоли по ловджийски
Пържоли по Бърненски
Пържоли със сос на тиган
Задушени пържоли с бира
Пияни пържоли
Пържолки на фурна с топено сирене
Свински пържоли на фурна
Свински пържоли по унгарски
ПРОДУКТИ:
6 бр. свински пържоли
100 грсланина
2 ч.л.червен пипер
100 грлук кромид стар
200 млвино червено
4 ск.чесън стар
50 грсметана квасена
20 грбрашно тип 500
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Начукайте леко пържолите, натрийте ги с чесъна и солта и ги оставете да престоят 30 минути
2. Нарежете сланината и лука надребно, наръсете с червения пипер и разбъркайте добре сместа
3. Изпържете пържолите в силно загрята мазнина
4. Извадете ги и в същата мазнина задушете сланината и лука, поръсени с брашното
5. Когато се позачервят, прибавете виното
6. Кипнете соса, посолете го и варете 10 минути
7. Накрая прибавете сметаната и доварете още 2-3 минути
8. Залейте пържолите с готовия сос и сервирайте с пържени картофи и салата според сезона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари