22 Януари 2012
730415
Свинско филе с кисело зеле
Свинско с кисели краставички и доматен сос
Свинско руло с чесън
Свинско в зеле
Свински шишчета
Свински пържоли на фурна с ориз
Свинско печено с бира
Свински хапки
Свински ребърца в меден сос
Мариновани свински ребърца с червено вино
Сувлаки
Свински ребърца в меден сос
Продукти:
за 4 порции
* 2 кг свински ребърца
* 100 мл. мед
* 4 с.л. соев сос
* 100 мл. бяло вино
* 100 мл. вода
* 3 скилидки чесън
* червен пипер
* черен пипер
* сол
Време за приготвяне:
50 минути
Рецепта за Свински ребърца в меден сос:
Ребърцата (2 кг) се нарязват поотделно или се оставят на парчета по няколко. Подреждат се в тавичка и се поливат със соса, получен от разбиването на течния мед (100 мл.), соевия сос (4 с.л.), бялото вино (100 мл.), водата (100 мл.), пресования чесън (3 скилидки) и подправките. Пекат се при температура 180-200 градуса до пълна готовност. Поднасят се топли с гарнитура от зеленчуци или свежа салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари