Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински ребърца в меден сос
730415

Свински ребърца в меден сос

Продукти:
за 4 порции

* 2 кг свински ребърца
* 100 мл. мед
* 4 с.л. соев сос
* 100 мл. бяло вино
* 100 мл. вода
* 3 скилидки чесън
* червен пипер
* черен пипер
* сол

Време за приготвяне:
50 минути


Рецепта за Свински ребърца в меден сос:

Ребърцата (2 кг) се нарязват поотделно или се оставят на парчета по няколко. Подреждат се в тавичка и се поливат със соса, получен от разбиването на течния мед (100 мл.), соевия сос (4 с.л.), бялото вино (100 мл.), водата (100 мл.), пресования чесън (3 скилидки) и подправките. Пекат се при температура 180-200 градуса до пълна готовност. Поднасят се топли с гарнитура от зеленчуци или свежа салата.


 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft