Какво да сготвя за цяла седмица за вечеря

вход през zajenata.bg
199330

Свинско в гювеч ПЕТЪК

1 кг. свински шол
5-6 глави лук
1 суха червена чушка
1 ч.ч. вино
250г. пушени гърди
500г. гъби
100г. масло
250г. кашкавал
черен пипер
сол

Месото се нарязва на малки кубчета и се запържва до зачервяване в масло. Нарязва се лукът, чушката, пушените гърди и гъбите и се слагат в глинено гърне изсипва се виното, посолява се със сол и черен пипер. Запечатва се с тесто и се пече 2 часа на тих огън. Отваря се и се наръсва с настъргания кашкавал, пече се още 5-10 мин.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft