Крем супа от картофи и сметана ПОНЕДЕЛНИК
Пилешки гърди със сметана ПОНЕДЕЛНИК
Кашкавал пане ВТОРНИК
Телешко задушено ВТОРНИК
Ориз със зеленчуци на фурна СРЯДА
Скумрия на фурна СРЯДА
Фондю рецепта ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета със сос ЧЕТВЪРТЪК
Вкусни картофи с гъби ПЕТЪК
Свинско в гювеч ПЕТЪК
Свинско в гювеч ПЕТЪК
1 кг. свински шол
5-6 глави лук
1 суха червена чушка
1 ч.ч. вино
250г. пушени гърди
500г. гъби
100г. масло
250г. кашкавал
черен пипер
сол
Месото се нарязва на малки кубчета и се запържва до зачервяване в масло. Нарязва се лукът, чушката, пушените гърди и гъбите и се слагат в глинено гърне изсипва се виното, посолява се със сол и черен пипер. Запечатва се с тесто и се пече 2 часа на тих огън. Отваря се и се наръсва с настъргания кашкавал, пече се още 5-10 мин.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари