Крем супа от картофи и сметана ПОНЕДЕЛНИК
Пилешки гърди със сметана ПОНЕДЕЛНИК
Кашкавал пане ВТОРНИК
Телешко задушено ВТОРНИК
Ориз със зеленчуци на фурна СРЯДА
Скумрия на фурна СРЯДА
Фондю рецепта ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета със сос ЧЕТВЪРТЪК
Вкусни картофи с гъби ПЕТЪК
Свинско в гювеч ПЕТЪК
Фондю рецепта ЧЕТВЪРТЪК
100г. пушено сирене
100г. топено сирене
100г. крема сирене
100г. саламурено сирене
100г. кашкавал
150г. бяло вино
25г. нишесте
100г. масло
индийско орехче
Всички сирена и кашкавал се настъргват слагат се в тефлонов съд долива се маслото виното и се бърка. Вари се до еднородна смес на слаб огън,ако е рядко се добавя нишестето за сгъстяване. Сервира се топло с препечени филийки или кротончета като се топят във фондюто и с туршия или салата. Ако изстине леко се претопля.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари