Крем супа от картофи и сметана ПОНЕДЕЛНИК
Пилешки гърди със сметана ПОНЕДЕЛНИК
Кашкавал пане ВТОРНИК
Телешко задушено ВТОРНИК
Ориз със зеленчуци на фурна СРЯДА
Скумрия на фурна СРЯДА
Фондю рецепта ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета със сос ЧЕТВЪРТЪК
Вкусни картофи с гъби ПЕТЪК
Свинско в гювеч ПЕТЪК
Кашкавал пане ВТОРНИК
400гр. кашкавал
1 яйце
1 пакетче картофено пюре на прах
олио/зехтин
Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 1-1,5см. Всяка плочка се овалва първо в разбитото яйце, после в картофеното пюре на прах и се запържва от двете страни в тиган с предварително нагрята мазнина.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари