Свинско контра филе рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско контра филе с мед и горчица
1299793

Свинско контра филе с мед и горчица

свинско месо - 1, 2 кг контра филе

мед - 2 с.л. захаросан
горчица - 1 с.л.
соев сос - 4 с.л.
вино - 1 ч.ч. червено
зехтин - 80 мл
сол
червен пипер
черен пипер
розмарин
мащерка
чубрица
естрагон
Разбъркайте всички подправки на вкус с по-голямата част от зехтина и с помощта на четка намажете контра филето, като предварително сте го осолили.

Оставете да престои така в покрита намазнена тава за 2 часа. След това смесете останалия зехтин, меда, горчицата, виното и соевия сос, разбърквайки с бъркалка.

Внимателно и равномерно залейте месото, покрийте с фолио и сложете да се пече за 2 часа в умерено загряна фурна. Поднесете свинското контра филе на порции, поляти с малко от соса в тавата. 

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft