8 Февруари 2013
1299788
Свинско контра филе с кашкавал
Свинско контра филе с моркови
Контра филе на фурна
Свинско контра филе с гъби
Свинско контра филе с мед и горчица
Запечено свинско контра филе
Контра филе с гъби
Свинско контра филе с мед и горчица
свинско месо - 1, 2 кг контра филе
мед - 2 с.л. захаросан
горчица - 1 с.л.
соев сос - 4 с.л.
вино - 1 ч.ч. червено
зехтин - 80 мл
сол
червен пипер
черен пипер
розмарин
мащерка
чубрица
естрагон
Разбъркайте всички подправки на вкус с по-голямата част от зехтина и с помощта на четка намажете контра филето, като предварително сте го осолили.
Оставете да престои така в покрита намазнена тава за 2 часа. След това смесете останалия зехтин, меда, горчицата, виното и соевия сос, разбърквайки с бъркалка.
Внимателно и равномерно залейте месото, покрийте с фолио и сложете да се пече за 2 часа в умерено загряна фурна. Поднесете свинското контра филе на порции, поляти с малко от соса в тавата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари