Свинско контра филе рецепти

вход през zajenata.bg
1299788

Контра филе на фурна

800 г свинско контра филе
1 малка тиквичка
1 голям морков
1 парченче целина
3 стръка пресен лук
3 скилидки чесън
150 г кашкавал
1 чаша червено вино
1/2 ч.ч. олио за пържене
черен пипер
бял пипер
сол
 Контра филето се нарязва на пържоли с дебелина около 2 см. Овкусява се с черен пипер и сол. Запържва се за съвсем кратко в олиото. Подрежда се в тава.
В същата мазнина се задушават всички зеленчуци, нарязани на ситно, като последен се слага пресният лук. Подправят се с бял пипер и сол. Зеленчуците се разпределят върху месото. Сипва се виното в тавата и се покрива с алуминиево фолио. 

 Ястието се пече около час на 200 градуса. Фолиото се отстранява, поръсва се настърганият на едро ренде кашкавал и месото се допича още 10-на минути.  

1 2
3
4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft