Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
730410
Свинско печено с бира

Свинско печено с бира

Продукти:
за 5 порции

* 1 кг свинско месо
* 1/2 л. тъмна бира
* 2 дафинови листа
* 3 скилидки чесън
* 1 с.л. риган
* сол

Време за приготвяне:
150 минути

Рецепта за Свинско печено с бира:

Свинското месо (1 кг) се поставя в йенска тенджера и се залива с бирата (1/2 л.). Прибавят се дафиновите листа (2 бр), счуканият чесън (3 скилидки) и подправките. Ястието се захлупва с капак и се пече на силна фурна за два часа и половина - докато месото напълно омекне. След това се изважда от фурната и дафиновите листа се отстраняват. Крехкото месо се нарязва на пържолки и се сервира с гарнитура от картофено пюре.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft