Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
730416

Свинско руло с чесън

Продукти:
за 2 порции

* 1/2 кг свински шол
* 1 скилидки маринован чесън
* черен пипер
* сол
* 2 с.л. хрян

Време за приготвяне:
210 минути

Рецепта за Свинско руло с чесън:

Месото (1/2 кг) се посолява и поръсва с черен пипер и настърган хрян (2 с.л.). Върху него се разпределят равномерно скилидките маринован чесън (1 скилидки). Месото се навива стегнато на руло и се стяга с конец или се защипва с дървени клечки за зъби. Поставя се в намазнена малка тава. Сипва се малко вода и тавата се покрива с фолио така, че да няма достъп на въздух. Месото се пече на среден огън 3 часа. След това тавата се изважда. Отстранява се фолиото и рулото се допича, докато получи златиста коричка. От време на време се полива с получения при печеното сос или с бяло вино. Поднася се топло със задушен спанак.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft