Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско филе с кисело зеле
730408

Свинско филе с кисело зеле

Продукти:
за 4 порции

* 600 г свинско филе
* 1 кг кисело зеле
* 8 ч.ч. сок от кисело зеле
* 200 г брюкселско зеле
* 2 праз
* 2 с.л. захар
* 4 с.л. олио
* сол
* черен пипер
* чесън на прах
* кимион

Време за приготвяне:
40 минути

Рецепта за Свинско филе с кисело зеле:

Филето (600 г) се залива със сок от кисело зеле (8 ч.ч.) и се оставя да престои 2 часа на студено. След това се задушава в горещото олио под капак, докато побелее. Празът (2 бр) се нарязва на ситно, зелето (1 кг) - също. Добавят се към месото заедно с брюкселското зеле (200 г) и задушаването продължава на тих огън. При необходимост се налива и малко вода, за да остане сочно месото. Пет минути преди ястието да се снеме от котлона, се добавят захарта (2 с.л.), черният пипер, кимионът и чесънът на прах.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft