19 Май 2012
424066
Пилешки гърди с швейцарско сирене
Сирене на фурна
Гювече с чушки и сирене
Суфле от риба с картофи
Тимбали със зеленчуци и извара
Пълнени чушки със сирене
Яйца с шунка
Пълнени яйца с пилешко
Яйца със сирене Крема
Сирене на фурна
300 г сирене, 50 г прясно краве масло, 1 кафена чашка брашно, 5 пиперки, 1 чаена лъжичка червен пипер.
Сиренето, или кашкавала, се нарязва на парчета с дебелина около 0,5 см, които се потапят във вода, овалват се в брашното от двете страни, подреждат се в тавичка с предварително разтопеното масло и се пекат във фурна (по желание сиренето може да се поръси с червен пипер). Предястието се поднася топло с по 1 предварително опечена пиперка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари